Samsun Eczane Teknisyenleri Derneği ve Büyük Anadolu Hastanesi’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu birlik ve kaynaşma kahvaltısı 15/06/2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Kahvaltıda konuşan Samsun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Sadi GÜNGÖR “bu zamana kadar yapılan organizasyonlarda ve bundan sonra yapılacak organizasyonlarda meslekteşlarımızla birliğin sağlanması konusunda özen gösterildiğini ve bundan sonrada aynı titizlikle birliğe davet anlamında birçok organizasyon düzenleneceğini fakat bu organizasyonların siz değerli meslektaşlarımızla beraber anlam kazanacaktır” dedi. Büyük Anadolu Hastanesi adına konuşma yapan hastane müdürü Fatih ESEN, “bu birliğin ve beraberliğin çok güzel olduğunu ve Samsun Eczane Teknisyenlerinin bu organizasyonu bizlerle ortak düzenlemesinin çok hoş olduğunu dile getirmiştir.