İstanbul’daki Binlerce Eczane Teknisyeni, Demokrasi ve Şehitler Mitingine katıldı

demokrasi-mitingi-eczane-teknisyenleriDerneğimiz tarafından sms, mail, sosyal medya çağrıları ile İstanbul’da bulunan yaklaşık 14.000 meslektaşımız aileleri ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısı ile Yenikapı meydanında gerçekleşen Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılmıştır.

Dernek yönetim kurulu başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizinde katılım gösterdiği mitingte birlik mesajı verilmiştir. Bu mesaj tüm dünyayı dize getiren TÜRK’ün mesajıdır. Bu mesaj egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Bu mesaj; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hareket eden Türkiye Cumhuriyeti’nin halk ile devlet elele olduğunun bir göstergesidir. Dış mihrakların Türkiye üzerinde oyun oynayamayacağı ve terör örgütlerinin Türkiye üzerinde yaşayamayacağını tüm dünyaya göstermiştir.

ECZANE TEKNİSYENLERİ VE TEKNİKERLERİ, SOSYAL VE KÜLTÜREL GELİŞİM DERNEĞİ