Değerli Üyelerimiz ve Meslektaşlarımız;

Bazı meslektaşlarımızın başvurusu üzerine derneğimiz gerekli incelemeleri tamamlamış ve delilleri toplayarak Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştur.

Bilindiği üzere linkte belirttiğimiz hususlarda gerekli çalışmaları yapmak üzere hem meslektaşlarımıza hem de tüm derneklerimize çağrıda bulunmuştuk. Süre içinde tüm meslektaşlarımızın yoğun başvurusunu aldık fakat diğer dernek, federasyon veya konfederasyon yetkililerinin de destek olmasını istememize ve konunun hassasiyetini açıkça belirtmemize rağmen hiçbir kurumdan dönüş alamadık. Bu sebeple derneğimiz 08/04/2013 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştur. Gelişmeler doğrultusunda tüm üyelerimiz bilgilendirilecektir.

Aşağıda yapılan işlemin belgesi görülebilmektedir. Yasalar gereği suç duyurusunda bulunduğumuz kurumun adı verilememektedir. Saygılarımızla

Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri, Sosyal ve Kültürel Gelişim Derneği

suc-duyurusu