Eczane Teknisyenleri Eğitimleri Hakkında

Bu ilk yazımızda anlatmak istediğimiz aslında etkisiz güç olunması;

Bölge istanbul olunca akla neden 2 dernek var iken eczacı odası eğitim programı hazırlıyor sorusu gelmiyor değil. Eğitim verilmesine karşı değiliz ama eğitimi mesleki dernekler dışında eczacı odaları tarafından yapılması ve buna karşın etkili olunamaması açıkçası dernek kurma işlemlerimizi hızlandırmaya yetti.

Neden: İstanbul gibi metropol bir şehirde ortalama 5500 eczane olduğunu var sayalım 5500 eczanede ortalama 1er teknisyen çalışıyorsa ve siz bu teknisyenlerle buna müdahale edemiyorsanız üzerinizde oluşabilecek baskılara göz yumuyorsanız. Biz bu işte yokuz. Yok olduğumuz gibi bu baskıların önüne kurumsal duvar örmek zorundayız.

Gelecekte sözümüzün geçerliliğini sağlayacak gücü oluşturmak için bazı işlemlere dur denilmelidir veya orada bulunulmalıdır. Eğer bu işlemler devam edecek olursa gelecekte sözlerimizin hükmü olmayacaktır.

Lütfen Yorumlarınızı bu sayfa üzerinden yapınız.

1 cevap
  1. HÜLYA TUĞRUL
    HÜLYA TUĞRUL says:

Kesinlikle doğru düşünce,doğru yaklaşım. çünkü yıllardır varolan susturulma baskı eczane teknisyenlerini kabullenememe gibi davranışlar sergilendi sergilenmeyeğede devam ediyor.
    Dernek çatışı altında toplanıp birleşmek gücümüzü birleştirme ve en önemlisi VARLIĞIMIZI
    gösterme zamanı gelmedimi…
    bence geldi ve geçmeden hadi haklarımızı varlığımızı savunmaya

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!